Ζωμός Σπιτικός Μπουκέτο Μυρωδικών

«ΣΠΙΤΙΚΟΣ» ΖΩΜΟΣ

«Σπιτικός» Ζωμός Μπουκέτο Μυρωδικών

Στην Knorr πιστεύουμε ότι τα υλικά που καλλιεργούνται με φροντίδα προσφέρουν καλύτερη γεύση στα πιάτα μας. Γι’αυτό, o «Σπιτικός» Ζωμός Knorr είναι φτιαγμένος από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο.

Ο «Σπιτικός» Ζωμός Knorr είναι ένας υψηλής ποιότητας ζωμός, εμπνευσμένος από τον παραδοσιακό, σπιτικό τρόπο παρασκευής ζωμού. Ένας αρμονικός & γευστικά πλούσιος συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών, που έχουν βράσει σε χαμηλή φωτιά για αρκετή ώρα, συμπυκνώνεται πρωτοποριακά σε μια μικρή συσκευασία. Διαλύεται εύκολα στο μαγείρεμα και αναδεικνύει μοναδικά τη φυσική γεύση των φρέσκων συστατικών που χρησιμοποιείτε.

O «Σπιτικός» Ζωμός Μπουκέτο Μυρωδικών περιέχει λαχανικά και πλούσια μυρωδικά, όπως μαϊντανό, θυμάρι και δάφνη. Ταιριάζει τέλεια στις σάλτσες, τις φακές, τα μαγειρευτά κατσαρόλας, τα ψητά φούρνου, τα ψάρια, τα θαλασσινά και στις μαρινάδες.

Διαθέσιμος σε συσκευασία των 4τμχ.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για έτοιμο ζωμό προσθέστε 1 τεμάχιο «Σπιτικού» Ζωμού σε 1/2 λίτρο βραστό νερό. Εναλλακτικά προσθέστε τον κατευθείαν στο φαγητό σας κατά την ώρα του μαγειρέματος.