«Σπιτικός»  Ζωμός Λαχανικών 8 τμχ.

«ΣΠΙΤΙΚΟΣ» ΖΩΜΟΣ

«Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών 8 τμχ.

Στην Knorr πιστεύουμε ότι τα υλικά που καλλιεργούνται με φροντίδα προσφέρουν καλύτερη γεύση στα πιάτα μας. Γι’αυτό, o «Σπιτικός» Ζωμός Knorr είναι φτιαγμένος από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο.

Ο «Σπιτικός» Ζωμός Knorr είναι ένας υψηλής ποιότητας ζωμός, εμπνευσμένος από τον παραδοσιακό, σπιτικό τρόπο παρασκευής ζωμού. Ένας αρμονικός & γευστικά πλούσιος συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών, που έχουν βράσει σε χαμηλή φωτιά για αρκετή ώρα, συμπυκνώνεται πρωτοποριακά σε μια μικρή συσκευασία. Διαλύεται εύκολα στο μαγείρεμα και αναδεικνύει μοναδικά τη φυσική γεύση των φρέσκων συστατικών που χρησιμοποιείτε.

O «Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών έχει πλούσια γεύση λαχανικών, όπως πράσα και καρότα και μπαχαρικά και ταιριάζει τέλεια σε όλα τα λαχανικά, τις πατάτες φούρνου, τα όσπρια και τα λαδερά σας φαγητά.

Διαθέσιμος σε συσκευασίες των 4τμχ. και 8τμχ.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για έτοιμο ζωμό λαχανικών προσθέστε 1 τεμάχιο «Σπιτικού» Ζωμού σε 1/2 λίτρο βραστό νερό. Εναλλακτικά προσθέστε τον κατευθείαν στο φαγητό σας κατά την ώρα του μαγειρέματος.