Σάλτσα για ζυμαρικά Μπολονέζ

ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ

Σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese

Απολαύστε υπέροχες, ξεχωριστές συνταγές Σαλτσών για Ζυμαρικά, έτοιμες σε μερικά λεπτά. 

Για μια πικάντικη σάλτσα χωρίς κιμά: 

Σοτάρετε 1 κόκκινη καυτερή πιπερίτσα ή 1 κ.γ μπούκοβο σε 2 κ.σ ελαιόλαδο. Προσθέτετε 300ml νερό και το περιεχόμενο του φακέλου. Σιγοβράζετε για 4 λεπτά.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για 200g κιμά. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 3 κουταλιές της σούπας λάδι (45g). Μόλις ζεσταθεί προσθέτετε τον κιμά και τον τσιγαρίζετε για 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε 400ml (2 φλιτζάνια) κρύο νερό και το περιεχόμενο του φακέλου. Ανακατεύετε καλά.

Σιγοβράζετε τη σάλτσα για 5-10 λεπτα με σκεπασμένη την κατσαρόλα. Ανακατεύετε συχνά.