Σάλτσα για ζυμαρικά Μπολονέζ

ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ

Σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese

Στην Knorr πιστεύουμε ότι τα υλικά που καλλιεργούνται με φροντίδα προσφέρουν καλύτερη γεύση στα πιάτα μας. Γι’αυτό, οι αφυδατωμένες σάλτσες μας είναι φτιαγμένες από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο.

Οι αφυδατωμένες σάλτσες Knorr αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας.

Η Αφυδατωμένη Σάλτσα Μπολονέζ έχει πλούσια γεύση από μυρωδικά και μπαχαρικά όπως ρίγανη, δενδρολίβανο, και πάπρικα για να δώσει τέλεια γεύση στον κιμά!

Διαθέσιμη σε συσκευασία των 5 μερίδων.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για να φτιάξετε αγαπημένα μακαρόνια με κιμά, ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης:

  1. Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.

  2. Για 200γρ. κιμά ζεσταίνετε 3 κουταλιές της σούπας λάδι (45γρ.) σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Μόλις ζεσταθεί, προσθέτετε τον κιμά και τον τσιγαρίζετε για 3 λεπτά.

  3. Στη συνέχεια, προσθέτετε 400ml (2 φλιτζάνια) κρύο νερό και το περιεχόμενο του φακέλου. Ανακατεύετε καλά.

  4. Σιγοβράζετε τη σάλτσα για 5-10 λεπτά με σκεπασμένη την κατσαρόλα και ανακατεύετε συχνά.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και πικάντικη σάλτσα χωρίς κιμά, σοτάροντας 1 κόκκινη καυτερή πιπερίτσα ή 1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο σε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Έπειτα, προσθέστε 300ml νερό και το περιεχόμενο του φακέλου και σιγοβράστε για 4 λεπτά.