Σάλτσα για ζυμαρικά Ναπολιτέν

ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ

Σάλτσα για ζυμαρικά Napolitaine

Απολαύστε υπέροχες, ξεχωριστές συνταγές Σαλτσών για Ζυμαρικά, έτοιμες σε μερικά λεπτά.

Για να εμπλουτίσετε τη γεύση της σάλτσας: Σε ένα σκεύος ρίχνετε 3 κ.σ ελαιόλαδο, 1 κ.σ τριμμένο καρότο, 1 κ.σ ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι και 1/2 κ.σ ψιλοκομμένο σέλερι ή σέλινο. Σοτάρετε τα λαχανικά και προσθέτετε 150ml νερό. Αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Στη συνέχεια, προσθέστε το περιεχόμενο του φακέλου και άλλα 150ml νερό. Βράζετε τη σάλτσα, ανακατεύοντας συνεχώς. Αν χρειαστεί προσθέστε επιπλέον νερό.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Αδειάζετε το περιεχόμενο του φακέλου σε 300ml (1+1/2 του φλιτζανιού) κρύο νερό και προσθέτετε 2 κ. σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύετε καλά. Βράζετε τη σάλτσα για 3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.