Κοτόσουπα αυγολέμονο

ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΟΥΠΕΣ

Κοτόσουπα αυγολέμονο

Στην Knorr πιστεύουμε ότι τα υλικά που καλλιεργούνται με φροντίδα προσφέρουν καλύτερη γεύση στα πιάτα μας. Γι’αυτό, οι αφυδατωμένες σούπες μας είναι φτιαγμένες από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο.

Οι αφυδατωμένες σούπες Knorr ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες προσθέτοντας νερό, ή συμπληρώνοντας με άλλα υλικά για περισσότερη γεύση, ή προσθέτοντας ένα φακελάκι στις δικές σας συνταγές για σούπες έτσι ώστε να τους δώσετε ακόμα πιο πλούσια γεύση!

Η Σούπα Αυγολέμονο Knorr περιέχει ζωμό κότας, ρύζι και λεμόνι και δίνει στις αγαπημένες μας σούπες την κρεμώδη υφή και χαρακτηριστική νοστιμιά του αυγολέμονου. Μπορείτε να την προσθέσετε σε σούπες αλλά και σε συνταγές όπως τα γιουβαρλάκια και τους λαχανοντολμάδες.

Διαθέσιμη σε συσκευασία των 4 μερίδων.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για πλούσιο, κρεμώδες αυγολέμονο αδειάζετε το περιεχόμενο του φακέλου σε 1 λίτρο (4 ποτήρια) κρύο νερό, ανακατεύετε καλά και σιγοβράζετε για 5 λεπτά με μισοσκεπασμένη κατσαρόλα.

Εναλλακτικά σας προτείνουμε τη δικιά μας συνταγή για Κοτόσουπα Αυγολέμονο με ρύζι και μανιτάρια. Θα χρειαστείτε 150γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μέτριους κύβους, 200γρ. ρύζι, 60ml. ελαιόλαδο, 160γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες, 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί, 1 κ.γ. θυμάρι και 1 πρέζα εστραγκόν. Αρχικά, σε ένα βαθύ σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο, τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήστε με το κρασί και μαγειρέψτε για 5-8 λεπτά, έως ότου τα λαχανικά γίνουν τρυφερά. Στο ίδιο σκεύος προσθέστε το ρύζι, το εστραγκόν, το θυμάρι, και 1/2 λίτρο νερό και συνεχίστε το μαγείρεμα για 5'. Παράλληλα, σε άλλο σκεύος ρίξτε 1 λίτρο νερό, αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες. Τέλος, προσθέστε το μίγμα με το κοτόπουλο, το ρύζι και τα μανιτάρια στην κοτόσουπα αυγολέμονο, ανακατέψτε τα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 8-10 λεπτά ακόμα.