Dry soup Mushroom

ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΟΥΠΕΣ

Μανιταρόσουπα

Στην Knorr πιστεύουμε ότι τα υλικά που καλλιεργούνται με φροντίδα προσφέρουν καλύτερη γεύση στα πιάτα μας. Γι’αυτό, οι αφυδατωμένες σούπες μας είναι φτιαγμένες από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο.

Οι αφυδατωμένες σούπες Knorr ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες προσθέτοντας νερό, ή συμπληρώνοντας με άλλα υλικά για περισσότερη γεύση, ή προσθέτοντας ένα φακελάκι στις δικές σας συνταγές για σούπες έτσι ώστε να τους δώσετε ακόμα πιο πλούσια γεύση!

Η Μανιταρόσουπα Knorr είναι ένας συνδυασμός από μανιτάρια, μαϊντανό και λεμόνι.

Διαθέσιμη σε συσκευασία των 4 μερίδων.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να την απολαύσετε είτε σαν ορεκτικό αλλά και σαν κυρίως πιάτο στο τραπέζι σας ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης:

  1. Αδειάζετε το περιεχόμενο του φακέλου σε 1 λίτρο (4 ποτήρια) βραστό νερό.

  2. Ανακατεύετε καλά.

  3. Σιγοβράζετε για 7 λεπτά με μισοσκεπασμένη κατσαρόλα.

Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Μανιταρόσουπα στη δικιά μας συνταγή για τάρτα με μανιτάρια! Θα χρειαστείτε 1 φύλλο σφολιάτας, 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο, 1 πράσο, 450γρ. τυρί γκούντα, 4 αβγά, 500ml κρέμα γάλακτος, 80ml λευκό κρασί, 2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ, 200γρ. βούτυρο, αλατοπίπερο. Αρχικά, αλείψτε 1/3 από το βούτυρο σε ένα ταψί, απλώστε τη σφολιάτα και τρυπήστε την ελαφρά με ένα πιρούνι σε όλη της την επιφάνεια. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίξτε την υπόλοιπη ποσότητα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήστε με το κρασί και όταν μειωθεί η ποσότητα χαμηλώστε τη θερμοκρασία και ρίξτε την κρέμα γάλακτος και το περιεχόμενο του φακέλου. Βράζετε για 7-10' ανακατεύοντας συνεχώς. Για να δέσουν τα υλικά, λιώστε το κορν φλάουρ σε μισό ποτήρι του κρασιού νερό και προσθέστε το στο μίγμα. Έπειτα, αφήστε το μίγμα στην άκρη μέχρι να κρυώσει ελαφρά, χτυπήστε τα αυγά και ρίξτε τα στο μείγμα μαζί με το τυρί. Ανακατέψτε και απλώστε το μίγμα σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180˚C για 20-25'. Μπορείτε να προσθέσετε στο μίγμα κομμένα μανιτάρια για περισσότερη ποικιλία.