Έτοιμη σάλτσα  για ζυμαρικά Napoletana

ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΓΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Έτοιμη σάλτσα για ζυμαρικά Napoletana

Στην Knorr πιστεύουμε ότι τα υλικά που καλλιεργούνται με φροντίδα προσφέρουν καλύτερη γεύση στα πιάτα μας. Γι’αυτό, οι έτοιμες σάλτσες μας είναι φτιαγμένες από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο. Το μυστικό της τέλειας γεύσης των σαλτσών για ζυμαρικά Knorr, βρίσκεται στη χρήση διαλεχτών συστατικών της μεσογειακής φύσης και στην προσεκτική επεξεργασία της τομάτας έτσι ώστε να διατηρήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα φυσικά της συστατικά.

Οι Έτοιμες Σάλτσες Knorr είναι ιδανικές για όλων των ειδών τα ζυμαρικά, ενώ δεν χρειάζονται καθόλου προετοιμασία ή μαγείρεμα πριν τις βάλετε στο φαγητό!

Η Έτοιμη Κλασσική Ιταλική Σάλτσα Napoletana έχει σαν βάση τομάτες αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας και πλούσια μυρωδικά. Ανακατέψτε με τα ζυμαρικά σας στο τέλος του μαγειρέματος. Μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να δώσει τη νοστιμιά που θα απογειώσει τις μακαρονάδες σας.

Διαθέσιμη σε συσκευασία των 400γρ.

  • Χωρίς συντηρητικά
  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για τέλεια μακαρονάδα, βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους, ζεσταίνετε τη σάλτσα για μερικά λεπτά σε χαμηλή φωτιά ή στο φούρνο μικροκυμάτων και ανακατεύετε!