Πουρές Πατάτας

ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

Πουρές Πατάτας

Στην Knorr πιστεύουμε ότι τα υλικά που καλλιεργούνται με φροντίδα προσφέρουν καλύτερη γεύση στα πιάτα μας. Γι’αυτό, ο πουρές μας είναι φτιαγμένος από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο.

Ο Πουρές Πατάτας Knorr είναι φτιαγμένος από πατάτες επιλεγμένης σοδειάς, αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας.

Διαθέσιμος σε συσκευασία των 3, 8 και 16 μερίδων.

  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρειάζεται μόνο 5 λεπτά για να τον φτιάξετε, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Βράζετε 500ml (2 ½ φλιτζάνια) νερό προσθέτοντας ένα κουταλάκι του γλυκού (5g) αλάτι ή ένα κύβο Knorr.

  2. Απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και αδειάζετε μέσα το περιεχόμενο του φακέλου προσθέτοντας 1 ½ κ.σ. βούτυρο.

  3. Ανακατεύετε καλά για λίγα λεπτά και ο πουρές σας είναι έτοιμος για σερβίρισμα.

Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή μας για ατομικά σουφλέ με πουρέ! Θα χρειστείτε 1 φάκελο πουρέ Knorr, γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή κομμένη σε κύβους, 300γρ. τυρί τύπου ρεγκάτο (τριμμένο), 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο σκληρό τυρί (κεφαλοτύρι, γραβιέρα ή παρμεζάνα), 1 αβγό ελαφρά χτυπημένο, λίγη τριμμένη φρυγανιά, πιπέρι, 1 μεγάλο πυρέξ ή 2-3 ατομικά, λίγο βούτυρο για το άλλειμα.

  1. Ετοιμάζετε τον πουρέ σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, αλλά προσθέτετε ένα επιπλέον ποτήρι νερό για να γίνει πιο αραιός.

  2. Προσθέτετε στον πουρέ όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.

  3. Αδειάζετε το μίγμα του πουρέ στο πυρέξ ή τις φόρμες, αφού τις έχετε βουτυρώσει, και πασπαλίσει με την φρυγανιά. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρώμα το σουφλέ!