Πουρές Πατάτας με γάλα

ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ

Πουρές Πατάτας με γάλα

Στην Knorr πιστεύουμε ότι τα υλικά που καλλιεργούνται με φροντίδα προσφέρουν καλύτερη γεύση στα πιάτα μας. Γι’αυτό, ο πουρές μας είναι φτιαγμένος από εκλεκτά υλικά που χαρίζουν πλούσια γεύση σε κάθε πιάτο.

Κάθε κουτί Πουρέ Πατάτας Knorr είναι σφραγισμένο με το σήμα "Επιλεγμένη σοδειά" που αντιπροσωπεύει την πιο υψηλή εγγύηση ποιότητας. Ο πουρές μας φτιάχνεται αποκλειστικά από πατάτες επιλεγμένης σοδειάς, δηλαδή πατάτες ελεγχόμενης καλλιέργειας από συγκεκριμένους καλλιεργητές, που αποδέχονται τις αυστηρές προδιαγραφές της Knorr. Έτσι, η Knorr διασφαλίζει για εσάς με τον πιο άμεσο τρόπο, άριστη και σταθερή ποιότητα πουρέ με όλα τα θρεπτικά συστατικά της πατάτας και τη φυσική γεύση του σπιτικού πουρέ.

Διαθέσιμος σε συσκευασία των 9 μερίδων.

  • Χωρίς τεχνητές χρωστικές
  • Χωρίς πρόσθετα τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρειάζεται μόνο 5 λεπτά για να τον φτιάξετε, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Βράζετε 500ml (2 ½ φλιτζάνια) νερό προσθέτοντας ένα κουταλάκι του γλυκού (5g) αλάτι ή ένα κύβο KNORR.

  2. Απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και αδειάζετε μέσα το περιεχόμενο του φακέλου προσθέτοντας 1 ½ κ.σ. βούτυρο.

  3. Ανακατεύετε καλά για λίγα λεπτά και ο πουρές σας είναι έτοιμος για σερβίρισμα.

Εναλλακτικά, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη συνταγή μας για Πατατοκροκέτες με Τυριά! Θα χρειστείτε 1 φάκελο πουρέ Knorr, 1 αβγό, 200γρ. τυρί φέτα (σε κυβάκια), 100γρ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα (τριμμένο), 1/2 φλ. τσαγιού τυρί γκούντα (τριμμένο), 150γρ. ζαμπόν (σε κύβους), φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο), 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά, σπορέλαιο για το τηγάνισμα και αλεύρι, 2 αβγά και τριμμένη φρυγανιά για το πανάρισμα.

  1. Βάζετε σε 3 διαφορετικά φαρδιά πιάτα το αλεύρι, τα αβγά καλά χτυπημένα και την φρυγανιά. Παίρνετε μικρές μπαλίτσες από το μίγμα, πλάθετε τις κροκέτες και τις περνάτε από τα 3 μπολ.

  2. Ετοιμάζετε τον πουρέ ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. προσθέτετε το αβγό και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τις κροκέτες. Ανακατεύετε καλά μέχρι να έχετε μαλακή αλλά εύπλαστη ζύμη. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 1/2 ώρα περίπου να σφίξει.

  3. Βάζετε το λάδι σε φαρδύ και βαθύ τηγάνι και αφήνετε να ζεσταθεί σε δυνατή φωτιά. Τηγανίζετε τις κροκέτες στο καυτό λάδι, για μερικά λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Έπειτα, τις βγάζετε με μια τρυπητή κουτάλα και τις αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί. Εάν θέλετε σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό ή τριμμένο τυρί.