Μεσογειακή σούπα με μοτσαρέλα

Μεσογειακή σούπα με μοτσαρέλα

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει κυρίως στις πίτσες αλλά εδώ η μοτσαρέλα βρίσκει μια άλλη… πτυχή του χαρακτήρα της και γίνεται βασικό συστατικό για μια πολύ γευστική σούπα με μεσογειακό άρωμα!

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας5 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος7 Λεπτά

Υλικά

  • 1 φάκελος Knorr Σούπα Μινεστρόνε
  • 10 τοματίνια τσέρι, κομμένα στη μέση
  • 2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε μέτριους κύβους
  • 1 κ.σ. πέστο βασιλικού
  • 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις για το σερβίρισμα
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ετοιμάζουμε τη σούπα ακολουθώντας τις οδηγίες παρασκευής στη συσκευασία.
  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα τοματίνια τσέρι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγα λεπτά ακόμη. Δοκιμάζουμε τη σούπα και αλατοπιπερώνουμε ανάλογα.
  • Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το πέστο 1΄-2΄ πριν αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Tip:

    Σερβίρουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και συνοδεύουμε με τραγανά κρουτόν ή με φετούλες μπαγκέτας σοταρισμένες σε Βιτάμ με βούτυρο.

close