Κροκέτες κρεμμυδιού με μπέικον

Κροκέτες κρεμμυδιού με μπέικον

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Απίστευτα νόστιμο σνακ για εισαγωγή στο κυρίως γεύμα ή για μια ξεχωριστή λιχουδιά σε ένα πάρτι ή μια φιλική συντροφιά. Μικροί-μεγάλοι θα ενθουσιαστούν με την τέλεια γεύση!

  • Σερβίρει2-4
  • Χρόνος προετοιμασίας50 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος5 Λεπτά

Υλικά

  • 1 φάκελος Knorr Κρεμμυδόσουπα
  • 100 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά, καθαρισμένα και χαραγμένα
  • 3-4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 αυγά χτυπημένα με 100 ml γάλα
  • 300 γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • 300 ml ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το περιεχόμενο του φακέλου της κρεμμυδόσουπας με το μπέικον και το τυρί κρέμα και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30΄.
  • Σε ένα βαθύ σκεύος, ρίχνουμε 1-2 φλιτζάνια νερό και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να βράσουν, έως ότου μαλακώσουν.
  • Βγάζουμε τα κρεμμύδια από το βραστό νερό και τα τοποθετούμε σε μπολ με κρύο νερό και παγάκια.
  • Στη συνέχεια, ξεχωρίζουμε προσεκτικά το περίβλημά τους, για να μην σπάσουν και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  • Γεμίζουμε τις φέτες κρεμμυδιού με το μείγμα του τυριού, ρολάροντας σφιχτά, από την εσωτερική πλευρά.
  • Αλευρώνουμε τις κρεμμυδοκροκέτες, τις βουτάμε κατόπιν στο αυγό και τις πανάρουμε στη φρυγανιά.
  • Τηγανίζουμε τις κροκέτες λίγες λίγες για 2΄-3΄ σε καυτό ηλιέλαιο
  • Tip:

    Συνοδεύουμε τις κρεμμυδοκροκέτες με Hellmann's Barbecue sauce.

close