Γαρίδες σαγανάκι με ούζο και άνηθο

Γαρίδες σαγανάκι με ούζο και άνηθο

5 (1) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Ακόμα και να μην πίνετε, γι’ αυτό το μοναδικό πιάτο αξίζει σίγουρα να κάνετε μια εξαίρεση στις συνήθειές σας. Είναι τσεκαρισμένο ακόμη και από «επαγγελματίες» του μεζέ!

  • Σερβίρει2-4
  • Χρόνος προετοιμασίας5 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος10 Λεπτά

Υλικά

  • ½ κιλό γαρίδες, καθαρισμένες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 1 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • 4 κ.σ. ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας Pummaro Κλασικό
  • 1 κ.σ. Knorr Extra Γεύση Λαχανικών
  • ¼ φέτα σκληρή, θρυμματισμένη

Εκτέλεση

  • Σοτάρουμε τις γαρίδες στο ελαιόλαδο μαζί με τον άνηθο. Σβήνουμε με το ούζο.
  • Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και το Knorr Extra Γεύση Λαχανικών, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10΄ περίπου.
  • Προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
  • Προαιρετικά συνοδεύουμε με ψωμί που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό και το έχουμε πασπαλίσει με Knorr Aromat Λαχανικών & Μυρωδικών.
  • Tip:

    Αν χρησιμοποιούμε γαρίδες κατεψυγμένες, τις ξεπαγώνουμε πάντα σε κρύο, ποτέ σε ζεστό ή καυτό νερό.

close