Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε μπαλσάμικο

Κοτόπουλο μαριναρισμένο σε μπαλσάμικο

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Πρόκειται για μια εύκολη, γρήγορη συνταγή που απογειώνει τη γεύση του κοτόπουλου, ‘παντρεύοντας’ την αψάδα του μπαλσάμικο με το πιπέρι, τη μαύρη ζάχαρη και το ακαταμάχητο άρωμα του δεντρολίβανου!

  • Σερβίρει6
  • Χρόνος προετοιμασίας5 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος15 Λεπτά

Υλικά

  • 6 φιλέτα κοτόπουλου
  • 1 κοφτό κ.γλ. Knorr Aromat Μείγμα Λαχανικών & Μυρωδικών
  • ½ φλ. ξίδι βαλσαμικό Άλτις Balsamico di Modena
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο Άλτις
  • 1 κ.σ. πράσινο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 κ.σ. ζάχαρη μαύρη
  • 1-2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
  • Διάφορα λαχανικά της επιλογής μας
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και προσθέτουμε τα φιλέτα κοτόπουλου.
  • Σκεπάζουμε το σκεύος και μαρινάρουμε για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο.
  • Στραγγίζουμε ελαφρά τα φιλέτα από τη μαρινάδα και τα ψήνουμε στη σχάρα για 15΄-20΄, γυρίζοντάς τα μία φορά.
  • Σερβίρουμε συνοδεύοντας με ψητά λαχανικά και γαρνίρουμε με φρέσκα μυρωδικά.
    close