Alfredo με μανιτάρια και κοτόπουλο

Alfredo με μανιτάρια και κοτόπουλο

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Δοκιμάστε το και ετοιμαστείτε να συγχαρείτε τον εαυτό σας! Δεν είναι μόνο η καταπληκτική γεύση που εντυπωσιάζει, αλλά και η ταχύτητα της προετοιμασίας που κάνουν το πιάτο ακαταμάχητο!

  • Σερβίρει8
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος5 Λεπτά

Υλικά

  • 200 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε μακρόστενες λωρίδες
  • 2 κ.σ. Βιτάμ Culinesse
  • 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 50 γρ. γκούντα, τριμμένο
  • ½ φλ. Knorr Σάλτσα για ζυμαρικά 4 Τυριά
  • 8 φέτες μπαγκέτας, κομμένες διαγώνια (πάχος 1½ εκ.)
  • 4 φέτες καπνιστό χοιρινό, σε λεπτές λωρίδες
  • 4 μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 50 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα

Εκτέλεση

  • Σοτάρουμε το κοτόπουλο στο Βιτάμ Culinesse για 3΄-4΄ σε δυνατή φωτιά. Αποσύρουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Ανακατεύουμε την παρμεζάνα και το γκούντα και αφήνουμε στην άκρη.
  • Ετοιμάζουμε τη σάλτσα για ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, και αλείφουμε το ψωμί.
  • Προσθέτουμε τα δύο τυριά, το καπνιστό χοιρινό, το κοτόπουλο, τα μανιτάρια και τη μοτσαρέλα.
  • Ψήνουμε τις μπαγκέτες για 4΄-5΄ στο γκριλ, μέχρι να λιώσει το τυρί.
    close