Μπρουσκέτες με χοιρινό και λαχανικά

Μπρουσκέτες με χοιρινό και λαχανικά

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Η μπρουσκέτα είναι μια ιταλική συνταγή με φανατικούς φίλους και στην Ελλάδα. Οι συνδυασμοί γεύσεων στη συγκεκριμένη σούπερ νόστιμη εκδοχή είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν πολλούς νέους οπαδούς!

  • Σερβίρει8
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος5 Λεπτά

Υλικά

  • 200 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι, κομμένο σε κύβους
  • 1½ κ.σ. Βιτάμ με βούτυρο
  • 8 φέτες μπαγκέτας (πάχος 1½ εκ.), κομμένες λοξά
  • 8 κ.σ. Knorr Έτοιμη Σάλτσα Napoletana
  • 100 γρ. γκούντα, τριμμένο
  • 50 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 8 ροδέλες από πράσινη πιπεριά
  • 8 ροδέλες από ξερό κρεμμύδι
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε για 2΄ στο Βιτάμ. Αποσύρουμε και αφήνουμε στην άκρη.
  • Αλείφουμε τις φέτες μπαγκέτας με την έτοιμη σάλτσα και σκεπάζουμε με τη μισή ποσότητα από τα τυριά.
  • Προσθέτουμε το χοιρινό, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το υπόλοιπο τυρί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ για 5΄, μέχρι να ροδίσει το τυρί.
close