Μπρουσκέτες με κοτόπουλο και τσένταρ

Μπρουσκέτες με κοτόπουλο και τσένταρ

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Μια πανεύκολη, πολύ γρήγορη συνταγή που είναι σίγουρο ότι θα σας «σώσει» σε πολλές περιπτώσεις, όπως σε μια ξαφνική επίσκεψη φίλων, και θα γίνει η αγαπημένη όλων όσων προτιμούν τα πικάντικα!

  • Σερβίρει8
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος5 Λεπτά

Υλικά

  • 200 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λωρίδες
  • 1½ κ.σ. Βιτάμ με βούτυρο
  • 8 φέτες μπαγκέτας (πάχος 1½ εκ.), κομμένες λοξά
  • 8 κ.σ. Knorr Έτοιμη Σάλτσα Arrabbiata
  • 150 γρ. τριμμένο τυρί τσένταρ
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε βαθύ σκεύος, σοτάρουμε το κοτόπουλο στο Βιτάμ. Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Αλείφουμε τις φέτες μπαγκέτας με την έτοιμη σάλτσα Arrabbiata. Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από το τριμμένο τσένταρ και το κοτόπουλο. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο τσένταρ.
  • Ψήνουμε στο γκριλ για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να αρχίσει να λιώνει το τυρί.
    close