Μοσχαράκι με σάλτσα balsamico

Μοσχαράκι με σάλτσα balsamico

5 (1) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Μια σάλτσα που φτιάχνεται πανεύκολα και δένει τέλεια με τα μοσχαρίσια φιλέτα, αλλά και –γιατί όχι;- με μανιτάρια!

  • Σερβίρει4-6
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος20 Λεπτά

Υλικά

  • 6-8 φιλετάκια μοσχαρίσια
  • 2 κ.σ. Βιτάμ Soft
  • 2 κύβοι Knorr Κλασικός Ζωμός Βοδινού
  • 2 κ.σ. Άλτις Balsamico di Modena
  • 1 φλ. χλιαρό νερό
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ξεπλένουμε τα φιλέτα και τα στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί.
  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το Βιτάμ με τους κύβους, τριμμένους, και προσθέτουμε τα φιλέτα.
  • Σοτάρουμε τα φιλέτα και από τις δύο πλευρές, έως ότου ροδίσουν. Σβήνουμε με το balsamico.
  • Προσθέτουμε κατόπιν το νερό και αφήνουμε το μείγμα να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για 15΄-20΄ περίπου, μέχρι να ψηθεί το κρέας.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως τα φιλετάκια με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Συνοδεύουμε το φαγητό με δροσερή σαλάτα με λάχανο, καρότο και πιπεριά.
  • Tip:

    Δοκιμάζουμε τη συνταγή αντικαθιστώντας τα μοσχαρίσια φιλετάκια με μανιτάρια πλευρότους. Αναδεικνύουμε τις φρέσκιες σαλάτες με Knorr Mix for Salads, ένα μείγμα λαχανικών και μυρωδικών που όταν αναμειχθεί με ελαιόλαδο προσδίδει μοναδικές γεύσεις και αρώματα.

close