Μπιφτέκια του αγρού

Μπιφτέκια του αγρού

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό στο καθημερινό τραπέζι, δοκιμάστε αυτή τη νόστιμη παραλλαγή στα κλασικά μπιφτέκια.

  • Σερβίρει4-6
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος10 Λεπτά

Υλικά

  • 6-8 άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές
  • 1 κ.σ. Βιτάμ Culinesse
  • 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 2 κ.σ. Knorr Extra Γεύση Ζωμός Λαχανικών σε κόκκους
  • 2 μερίδες Knorr Πουρές Πατάτας για το σερβίρισμα
  • 1 φακελάκι Knorr Mix for Salads Άνηθος & Κρεμμύδι

Εκτέλεση

  • Σε αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρουμε τα μανιτάρια στο Βιτάμ Culinesse για 2΄-3΄ σε μέτρια φωτιά.
  • Ανακατεύουμε τα μανιτάρια με τον κιμά και προσθέτουμε τον ζωμό σε κόκκους. Ζυμώνουμε καλά το μείγμα και πλάθουμε τα μπιφτέκια, μικρά και όχι πολύ φουσκωτά.
  • Ψήνουμε τα μπιφτέκια σε αντικολλητικό τηγάνι ή στο γκριλ για 5΄-6΄.
  • Ετοιμάζουμε τον πουρέ πατάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σερβίρουμε τα μπιφτέκια ζεστά, συνοδεύοντας με τον πουρέ και με δροσερή ντοματοσαλάτα ανακατεμένη με το αρωματικό μείγμα από άνηθο και κρεμμύδι.
  • Tip:

    Με το ρύζι και τη σάλτσα που έχουν περισσέψει, μπορούμε να φτιάξουμε ένα κοκκινιστό πιλάφι.

close