Φιλετάκια γαλοπούλας σε αρωματική σούπα

Φιλετάκια γαλοπούλας σε αρωματική σούπα

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Είναι μια από τις πιο πρωτότυπες συνταγές έχετε δοκιμάσει! Όχι μόνο αξίζει όμως, αλλά δίνει ανεπανάληπτη γεύση στη γαλοπούλα, «βυθίζοντάς» την σε μια πανδαισία από αρώματα και ιδιαίτερες γεύσεις!

  • Σερβίρει2-4
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος25 Λεπτά

Υλικά

  • 200 γρ. φιλέτο γαλοπούλας κομμένα σε μακρόστενες λωρίδες
  • 2-3 κ.σ. Flora με Βούτυρο Soft
  • 1 πράσινο μήλο, κομμένο σε κύβους
  • 1 καρότο, τριμμένο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
  • 1 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά σε σκόνη
  • 2 κ.γλ. κάρυ σε σκόνη
  • ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • 1 φάκελος Knorr Κοτόσουπα με Φιδέ
  • 150 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  • Σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος σοτάρουμε ελαφρά το φιλέτο γαλοπούλας στη μαργαρίνη για 2΄-3΄, σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε το μήλο, τα λαχανικά και τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε για 10΄ περίπου, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  • Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε 4 φλ. νερό. Μόλις το μείγμα πάρει βράση ρίχνουμε το περιεχόμενο του φακέλου της κοτόσουπας και βράζουμε για 8΄-10΄ σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε τέλος την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και βράζουμε για 2΄-3΄ ακόμη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
    close