Σαλάτα μαρουλιού με πέστροφα

Σαλάτα μαρουλιού με πέστροφα

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Πρόκειται για ένα νόστιμο και ιδιαίτερο πιάτο, όπου η εκλεκτή γεύση της καπνιστής πέστροφας αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο μέσα από τα υπέροχα αρώματα του άνηθου και του κρεμμυδιού.

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας7 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος8 Λεπτά

Υλικά

  • 125-150 γρ. μαρούλι
  • ½ αγγούρι
  • ½ ματσάκι ραπανάκια
  • 2 βρασμένα σφιχτά αυγά
  • 4 φιλέτα καπνιστής πέστροφας (80 γρ. κάθε ένα – μπορείτε να την αντικαταστήσετε με καπνιστό σολομό)
  • 1-2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 1 φακελάκι KNORR Mix for Salads Άνηθος & Κρεμμύδι
  • 3 κουταλιές καλαμποκέλαιο ΦΛΩΡΑ

Εκτέλεση

  • Πλένετε και καθαρίζετε το μαρούλι και το κόβετε σε λωρίδες. Ξεφλουδίζετε το αγγούρι, το κόβετε στη μέση κατά μήκος, αφαιρείτε τους σπόρους και το κόβετε σε λεπτές φέτες.
  • Κόβετε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες. Ξεφλουδίζετε τα αυγά και τα κόβετε σε χοντρά κομμάτια. Κόβετε τα φιλέτα πέστροφας σε κομμάτια.
  • Ανακατεύετε το Mix for Salads με 3 κουταλιές νερό και το καλαμποκέλαιο. Μοιράζετε τη σαλάτα και τα φιλέτα πέστροφας σε 4 πιάτα και λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτετε το έτοιμο μείγμα με το Mix for Salads.
    close