Λιγκουίνι με πέστο Τζενοβέζε

Λιγκουίνι με πέστο Τζενοβέζε

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Το άρωμα του βασιλικού είναι αρκετό για να παραπέμψει τη φαντασία σε έναν μυρωδάτο κήπο και να ανοίξει την όρεξη! Εδώ συνδυάζεται με σκόρδο, κουκουνάρι και πικάντικο τυρί για να απογειώσει τη γεύση!

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας5 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος20 Λεπτά

Υλικά

  • 400 γρ. λιγκουίνι
  • 1 κύβος Knorr Ζωμός Λαχανικών
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός
  • 40 γρ. κουκουνάρι
  • 3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 80 γρ. τριμμένο πεκορίνο
  • 4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες στη μέση
  • 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τον βασιλικό, το κουκουνάρι, τα τυριά, το σκόρδο και το ελαιόλαδο.
  • Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μπόλικο νερό μαζί με τον κύβο λαχανικών.
  • Στραγγίζουμε και ρίχνουμε τα λιγκουίνι σε μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε το πέστο βασιλικού και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
    close