Νιόκι μπολονέζ με ρικότα

Νιόκι μπολονέζ με ρικότα

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Τα νιόκι είναι από μονά τους μια κατηγορία τροφίμου με φανατικούς οπαδούς. Εδώ γίνονται βάση για ένα γρήγορο, εύκολο πιάτο με μεγάλη νοστιμιά. Δοκιμάστε τη συνταγή και με όποιο ζυμαρικό θέλετε!

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας5 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος15 Λεπτά

Υλικά

  • 1 φάκελος Knorr Σάλτσα για Ζυμαρικά Bolognese
  • 1 συσκευασία (400 γρ.) ντοματάκι ψιλοκομμένο Pummaro Κλασικό
  • 250 γρ. τυρί ρικότα
  • 300 γρ. νιόκι πατάτας
  • 1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών
  • 1 κ.σ. φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός

Εκτέλεση

  • Σε μία κατσαρόλα ανακατεύουμε το περιεχόμενο του φακέλου της σάλτσας με το ντοματάκι, σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε και σιγοβράζουμε για 10΄.
  • Προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.
  • Στο μεταξύ, βράζουμε τα νιόκι, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, σε μπόλικο νερό μαζί με τη μερίδα του ζωμού.
  • Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  • Tip:

    Ακόμη και αν δεν έχουμε νιόκι στο σπίτι, μπορούμε να ετοιμάσουμε τη συνταγή με όποιο άλλο μικρό ζυμαρικό.

close