Ριζότο “καρμπονάρα”

Ριζότο “καρμπονάρα”

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Η πιο δημοφιλής ίσως, αλλά και αγαπημένη συνταγή μικρών και μεγάλων, παρουσιάζεται εδώ σε μια πολύ νόστιμη εκδοχή για ριζότο. Είναι πανεύκολη, πολύ γρήγορη και απίστευτα ευωδιαστή!

  • Σερβίρει2
  • Χρόνος προετοιμασίας5 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος10 Λεπτά

Υλικά

  • 1 φάκελος Knorr Risonatto Milanaise
  • 2 κ.σ. λευκό ξηρό κρασί
  • 150 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κύβους
  • 1-2 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 1 κύβος Knorr Ζωμός Λαχανικών
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

  • Ετοιμάζουμε το Risonatto Milanaise σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το κρασί, το ζαμπόν και την παρμεζάνα.
  • Τρίβουμε τον κύβο λαχανικών, και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Συνοδεύουμε το ριζότο καρμπονάρα με φρέσκια πράσινη σαλάτα ανακατεμένη με 1 φακελάκι Knorr Mix for Salads Άνηθος & Κρεμμύδι.

close