Ριζότο με πιπεριές

Ριζότο με πιπεριές

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Ετοιμάστε το, σε ένα μόλις 20λεπτο, για την οικογένεια ή τους φίλους σας και θα είναι το πιο νόστιμο αλλά και πολύχρωμο ριζότο που θα έχουν δοκιμάσει!

  • Σερβίρει4-6
  • Χρόνος προετοιμασίας5 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος15 Λεπτά

Υλικά

  • 500 γρ. ρύζι για ριζότο
  • Για τη σάλτσα
  • 2 Κύβοι Λαχανικών Knorr
  • 4 πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 750 ml ζεστό νερό
  • Λίγη παρμεζάνα
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές σε κύβους. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας 1-2 φορές, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
  • Θρυμματίζουμε τους Κύβους Λαχανικών μέσα στο κρασί. Δυναμώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.
  • Σβήνουμε με το κρασί.
  • Όταν πάρουν βράση, προσθέτουμε το νερό, σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλα τα υγρά.
  • Πριν το αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε λίγη τριμμένη παρμεζάνα.
  • Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  • Tip:

    Προτού σερβίρετε, αντί για πιπέρι, πασπαλίστε με Knorr Aromat Λαχανικών & Μυρωδικών.

close