Κοκκινιστά κεφτεδάκια σε σούπα μινεστρόνε

Κοκκινιστά κεφτεδάκια σε σούπα μινεστρόνε

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Τα κεφτεδάκια αποτελούν κλασική φαντασίωση για κάθε… στομάχι! Πρόκειται για ένα πιάτο εύκολο και πολύ πρωτότυπο, για καθημερινές και Κυριακές!

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος20 Λεπτά

Υλικά

  • 1 φάκελος Knorr Σούπα Μινεστρόνε
  • 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 120 ml ελαιόλαδο Άλτις Κλασικό
  • 1 αυγό και 1 ασπράδι αυγού
  • 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη ή ψίχα από ψωμί της προηγούμενης ημέρας, μουσκεμένο και καλά στυμμένο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδου, τριμμένη
  • 1 κ.γ. φρέσκος δυόσμος, ψιλοκομμένος (μόνο τα φύλλα)
  • 1-2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα βαθύ μπολ, ρίχνουμε τον κιμά και τον ζυμώνουμε καλά μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το αλεύρι.
  • Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά κεφτεδάκια και τα κρατάμε ξεχωριστά.
  • Ετοιμάζουμε τη σούπα μινεστρόνε ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Αλευρώνουμε ελαφρά τα κεφτεδάκια και τα ρίχνουμε στη σούπα, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματός της. Προσθέτουμε 1/3 φλ. νερό ζεστό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10΄ περίπου.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.
  • Tip:

    Προαιρετικά, μπορούμε να τηγανίσουμε ελαφρώς τα κεφτεδάκια, πριν τα προσθέσουμε στη σούπα.

close