Noodles με λαχανικά σε γλυκόξινη σάλτσα

Noodles με λαχανικά σε γλυκόξινη σάλτσα

4.5 (2) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Απολαύστε φανταστική γεύση και αρώματα με μαλακά νουντλς, τραγανά λαχανικά και νόστιμη γλυκόξινη σάλτσα.

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος15 Λεπτά

Υλικά

  • 1 συσκευασία Noodles Αυγού Knorr Asia
  • 2 κ.σ. σησαμέλαιο ή άλλο φυτικό λάδι
  • 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 100 γρ. μανιτάρια (άσπρα ή πλευρώτους), κομμένα σε φέτες
  • 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 1 καρότο, κομμένο σε λεπτές ροδέλες
  • 1 μικρό λάχανο, ψιλοκομμένο
  • ½ φλ. βραστό νερό
  • 1 συσκευασία Σάλτσα Γλυκόξινη Knorr Asia
  • 1-2 κ.σ. φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε και περιχύνουμε με 1-2 κ.γ. σησαμέλαιο, για να μην κολλήσουν.
  • Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο σησαμέλαιο στο wok ή σε μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε τα λαχανικά και σοτάρουμε για 5΄-7΄.
  • Ρίχνουμε στο σκεύος το νερό και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να μειωθούν στο μισό τα υγρά.
  • Προσθέτουμε τη γλυκόξινη σάλτσα και τα noodles. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  • Καρυκεύουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, γαρνίρουμε με τον κόλιανδρο και σερβίρουμε αμέσως.
  • Tip:

    Αν το λάχανο είναι μεγάλο, μπορούμε να ετοιμάσουμε με το υπόλοιπο μια εύκολη σούπα ή μια ζεστή σαλάτα, σοτάροντας το λάχανο με σκόρδο, κρεμμύδι και λίγο κύμινο.

close