Κοτόπουλο μιλανέζ με μανιτάρια

Κοτόπουλο μιλανέζ με μανιτάρια

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Το κυριακάτικο φαγητό των μαμάδων επιστρέφει ανανεωμένο! Κοτόπουλο μιλανέζ με μανιτάρια και λαχταριστό πιλάφι και δεν θα μείνει ούτε μισή μερίδα!

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας20 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος20 Λεπτά

Υλικά

  • 1 φάκελος Knorr Risonatto Milanaise με μανιτάρια & κρεμμύδι
  • ½ κοτόπουλο, κομμένο σε μερίδες
  • 200 ml ελαιόλαδο Άλτις
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • 1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Κότας
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2-3 κόκκοι μπαχάρι
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ετοιμάζουμε το Risonatto σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε βαθύ σκεύος, σοτάρουμε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, μέχρι να πάρει χρώμα.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και σοτάρουμε για 1΄. Σβήνουμε με το κρασί.
  • Προσθέτουμε τη μερίδα του ζωμού, τα μπαχαρικά, το αλάτι και το πιπέρι. Βράζουμε με 1½ φλ. νερό για 20΄.
  • Σερβίρουμε το κοτόπουλο μαζί με το ρύζι, περιχύνοντας με την πλούσια σάλτσα.
    close