Noodles με λαχανικά και τζίντζερ

Noodles με λαχανικά και τζίντζερ

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Κλασικό κινέζικο πιάτο, εύκολο στην παρασκευή, που θα γίνει ανάρπαστο. Δοκιμάστε το!

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας20 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος25 Λεπτά

Υλικά

  • 1 συσκευασία Noodles Αυγού Knorr Asia
  • 1 συσκευασία Βιετναμέζικη Σάλτσα με Σόγια και Τζίντζερ Knorr Asia
  • 1 μερίδα Knorr «Σπιτικός» Ζωμός Λαχανικών
  • 4 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μέτρια κομμάτια
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μέτρια κομμάτια
  • 1 καρότο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε μέτρια κομμάτια με ξεχωριστά τα εσωτερικά του φύλλα
  • 10 μικρά μπουκετάκια από ανθούς μπρόκολου
  • 3 κ. σ. καβουρδισμένο σησαμέλαιο
  • 3 κ. σ. ηλιέλαιο
  • Λίγο καβουρδισμένο σουσάμι
  • Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή κόλιανδρο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα βαθύ σκεύος ή wok ρίχνουμε το ηλιέλαιο και το σησαμέλαιο και τα αφήνουμε να θερμανθούν καλά.
  • Ρίχνουμε το μπρόκολο μαζί με όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Συμπληρώνουμε με ½ ποτήρι καυτό νερό και με τη μερίδα του ζωμού, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 4’.
  • Κατόπιν διαλύουμε τη βιετναμέζικη σάλτσα με σόγια και τζίντζερ μέσα στο τηγάνι και προσθέτουμε τα βρασμένα noodles. Ανακατεύουμε ελαφρά, καρυκεύουμε με το αλάτι και το πιπέρι.
  • Σερβίρουμε σε πιάτα ή μπολ με το καβουρδισμένο σουσάμι και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό ή τον κόλιανδρο.
    close