Κοτόπουλο με αμύγδαλα και λαχανικά

Κοτόπουλο με αμύγδαλα και λαχανικά

4 (1) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Κοτόπουλο με αμύγδαλα και λαχανικά, μια ασιατική συνταγή που θα ετοιμάσετε σε περίπου μισή ώρα και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας20 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος20 Λεπτά

Υλικά

  • ½ κιλό φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 4 κ.σ. ηλιέλαιο
  • 2 κ.σ. σησαμέλαιο, καβουρδισμένο
  • 100 γρ. ανάλατα αμύγδαλα, βρασμένα
  • 5 άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1½ καρότο, κομμένο σε πολύ λεπτές ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε φέτες
  • 1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια (με τη φλοίδα)
  • 1 συσκευασία Βιετναμέζικη Σάλτσα με Σόγια και Τζίντζερ Knorr Asia
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • ½ κιλό φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 4 κ.σ. ηλιέλαιο
  • 2 κ.σ. σησαμέλαιο, καβουρδισμένο
  • 100 γρ. ανάλατα αμύγδαλα, βρασμένα
  • 5 άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1½ καρότο, κομμένο σε πολύ λεπτές ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε φέτες
  • 1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια (με τη φλοίδα)
  • 1 συσκευασία Βιετναμέζικη Σάλτσα με Σόγια και Τζίντζερ Knorr Asia
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
close