Σαλάτα με αντράκλα, αυγά και πατάτα

Σαλάτα με αντράκλα, αυγά και πατάτα

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Η αντράκλα κάνει τις σαλάτες μας πιο δροσερές! Δοκιμάστε τη σε μία χορταστική σαλάτα με αυγά και πατάτα.

  • Σερβίρει4
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος20 Λεπτά

Υλικά

  • 400 γρ. πατάτες
  • ½ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
  • 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
  • 2 φακελάκια Knorr Mix for Salads Άνηθος & Κρεμμύδι
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε ροδέλες
  • 150 γρ. αντράκλα (γλιστρίδα)
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 1 κ.γ. μουστάρδα Hellmann’s Απαλή

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τις πατάτες σε μπόλικο νερό μαζί με το κύμινο για 20΄.
  • Στραγγίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους.
  • Στο μεταξύ, βράζουμε σε δεύτερο σκεύος τα αυγά για 8΄-10΄, ώστε να γίνουν σφιχτά. Κατόπιν, τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε τέταρτα.
  • Ανακατεύουμε 1 φακελάκι Knorr Mix for Salads με 6 κ.σ. καυτό νερό και περιχύνουμε τις πατάτες.
  • Ανακατεύουμε τις πατάτες με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την αντράκλα. Περιχύνουμε με το δεύτερο φακελάκι Knorr Mix for Salads ανακατεμένο με 3 κ.σ. νερό, το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα.
  • Προσθέτουμε τα αυγά και σερβίρουμε αμέσως.
close