Συκώτι μοσχαρίσιο στο γκριλ

Συκώτι μοσχαρίσιο στο γκριλ

2 (1) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

Το πιο ζουμερό και λαχταριστό ψητό συκώτι που φάγατε ποτέ, μαρινάρεται σε γάλα!

  • Σερβίρει2-4
  • Χρόνος προετοιμασίας10 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος15 Λεπτά

Υλικά

  • ½ κιλό συκώτι μοσχαρίσιο, κομμένο σε μερίδες
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα
  • 1 κ.γ. Knorr Extra Γεύση Ζωμός Λαχανικών σε κόκκους
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • ½ ματσάκι φρέσκια ρόκα (μόνο τα φύλλα)
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε βαθύ μπολ, βάζουμε το συκώτι και το περιχύνουμε με το γάλα, ώστε να το σκεπάζει.
  • Σκεπάζουμε καλά το μπολ και μαρινάρουμε για τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο.
  • Στραγγίζουμε το συκώτι και το καρυκεύουμε με τον ζωμό λαχανικών σε κόκκους, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ψήνουμε στο γκριλ για 15΄, γυρίζοντας 1 φορά.
  • Σερβίρουμε περιχύνοντας με τον χυμό λεμονιού και γαρνίρουμε με τη ρόκα.
  • Tip:

    Μπορούμε να μαρινάρουμε το συκώτι στο γάλα από 1 έως 24 ώρες στο ψυγείο.

close