Ταλιατέλες με σπανάκι

Ταλιατέλες με σπανάκι

0 (0) | Αξιολογήστε
Close

Διαλέξτε παρακάτω για να αξιολογήσετε

  • Σερβίρει2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας5 Λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος15 Λεπτά

Υλικά

  • 200γρ. ταλιατέλες
  • 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 250-300γρ. φρέσκο σπανάκι
  • 200γρ. τοματίνια, κομμένα στα 2
  • 1 χούφτα κουκουναρόσπορος, καβουρδισμένος
  • 1 Κύβος για Ζυμαρικά Knorr
  • 200ml νερό
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  • Μέσα σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε το νερό και τον κύβο και βράζουμε al dente τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Ενώ βράζουμε τις ταλιατέλες, ζεσταίνουμε ένα wok, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σπανάκι και τα τοματίνια για 3 λεπτά ή μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
  • Στραγγίζουμε τις ταλιατέλες και τις βάζουμε στο τηγάνι με το σπανάκι και τα τοματίνια.
  • Προσθέτουμε στο wok 200ml νερό (αναλόγως πόσο νερουλή θέλουμε τη σάλτσα), το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το κουκουνάρι, και ανακατεύουμε.
  • Tip:

    Για επιπλέον γεύση, μπορούμε να στύψουμε ένα λεμόνι αφού ταιριάζει πολύ με το σπανάκι!

close